لیست اختراعات بهنام سلیمانیاصل


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1397/10/02
خلاصه اختراع:

در ساليان اخير تمركز بر استفاده از روش¬هاي نوين بسته¬بندي و توليد فيلم¬هاي دوست¬دار طبيعت بر پايه پلي¬مرهاي زيستي حاوي تركيبات زيست فعال به¬طور فزاينده¬اي رو به افزايش است. يك روش مناسب براي توليد فيلم چند لايه، تكنيك لايه به لايه خود شكل گيرنده مبتني بر قرارگيري لايه¬هاي مايع بر بسترهاي جامد داراي بار الكتريكي متفاوت مي¬باشد كه در اين خصوص مي¬توان به فيبر خالص سلولزي تحت عنوان كرافت اشاره كرد. كه علاوه بر داشتن خواص مكانيكي و فيزيكي مطلوب، به¬عنوان بستري مناسب قابليت اتصال و تشكيل كمپلكس با تركيبات زيست فعال و نيز پلي¬مرهايي زيستي را دارد. در خصوص استفاده از پلي-مرهاي زيستي مطالعات زيادي استفاده از پروتئين¬ها و پلي¬ساكاريد¬ها را از منابع مختلف در توليد فيلم و پوشش هاي چند لايه با خصوصيات مختلف گزارش كردند. در اين خصوص مي¬توان به ضايعات فرآيند توليد آرد گندم تحت عنوان آرد فيلتر اشاره كرد كه به¬ دليل حضور نشاسته و پروتئين در تركيبات آن، مي¬تواند به ¬عنوان ماده‌ اوليه ارزان قيمت در توليد فيلم¬هاي پوششي مورد استفاده قرار گيرد. علاوه بر مشكلات زيست محيطي بسته بندي هاي سنتزي، در راستاي ضرورت امنيت و سلامت مواد غذايي و همچنين نگراني مصرف¬كنندگان در رابطه با بحث سلامتي مواد بسته¬بندي، ارايه يك بسته¬بندي داراي خاصيت ضد ميكروبي و داراي خاصيت مقابله عليه حشرات خصوصآ در مورد بسته بندي محصولاتي مانند برنج، گندم، حبوبات و ساير خشكبار حايز اهميت مي¬باشد، كارواكرول از عمده¬ترين تركيبات فنلي قابل استخراج از برگ پونه كوهي و آويشن باغي است كه علاوه بر اثر ممانعت كنندگي بر شپشه محصولاتي همچون برنج، آرد گندم، حبوبات و ساير خشكبار، بر طيف وسيعي از باكتري¬هاي گرم مثبت و گرم منفي و همچنين كپكها نيز تاثير¬گذار است. از اين رو با افزودن به تركيب فيلم، در ساختار پلي¬مر به دام افتاده و پس از اسپري فيلم به صورت چند لايه بر سطح كرافت، بسته بندي نهايي با رهايش پيوسته تركيبات فعال اثرات ضد ميكروبي و ضد حشرات را اعمال نمود. لازم به ذكر است كه استفاده از اين پوشش بر سطح كاغذ كرافت موجب بهبود خصوصيات مكانيكي، كاهش نفوذ پذيري به بخار آب و همچنين كاهش نفوذ پذيري به اكسبيژن شد كه موارد ذكر شده از جمله پارامترهاي قابل توجه در افزايش ماندگاري محصول مي¬باشد

موارد یافت شده: 1